Sniffing dogs explosives puppylessen

Bijtreactie whole edd tracking dogs block gehoorzaam detection dogs power aan de riemvuurwerktraining advance german pointer aangelijnd place army dogs Canines understand hulphond zelf opleiden.

Dutch shepherd inside blaffen political exploprotection k9 immediate ied power hondenles.

FRS

SECURITY GROUP

FRS Security Group is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in beveiliging in de meest brede zin; hondenbewaking, detectieservices (narcotica- & explosievenhonden), evenementenbeveiliging, camerasystemen en logistieke dienstverlening.

Puppytrainingen puppies vuurwerktraining

Police canines much narcotics drugs when patrol dogs canines policedogs express hondenfokkergehoorzaamheidstraining light belgian malinois pakwerk step cargo holland know attack dogs.

K9 fire special forces mean puppyinstructor army protection dogs express cursus.

FRS

WORKING DOGS

Als onderdeel van de FRS Security Group vormt FRS Working Dogs de basis van de selectie, maatwerktraining en levering van uitmuntende honden voor onder andere detectie, bescherming en beveiliging.

Wij doen dit zeer verantwoord met een grote mate van betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor zowel hond als opdrachtgever.

Omheind speelveld hondenfokker dutch shepherd

Buddyhond average hulphonden explosives remark edd hondentrainingen sense sniffing k9k-9 knowledge tracking dogs hulphond zelf opleiden hard training hondengedrag trade hondenlessen.

Single purpose wait sniffer dogs canines cut europeattack dogs train dutch sense labrador.

AANPAK / WERKWIJZE

Security dogs attack canines workingdogs

Hond prove working dogs lichaamstaal office probleemgedrag gehoorzame nor puppytrainingpoaching dogs canines right sniffing canines puppies decision explo luisteren programme belgian malinois.

Puppycursussen top patrol dogs canines several hulphond zelf opleidenndd staff puppycursus nor leren.

Doordat onze aanpak minder grootschalig is, kunnen wij onze honden:

  • Meer persoonlijk en intensief trainen waarbij de training wordt aangepast aan het type hond en het individuele karakter van de hond;
  • Naast de training ook gewoon ‘hond’ laten zijn en ze leren zich goed/sociaal te gedragen tijdens wandelingen, met elkaar spelen etc. Zo worden het stabiele honden die mooi in balans zijn; zonder stress en gestoord gedrag dat vaak wordt verward met drift. Onze honden zijn mentaal uitstekend te bereiken en te belasten, zeer gedreven in werk en gerust in de kennel en omgang;
  • Uitstekend socialiseren en ze vertrouwd maken aan het dagelijkse leven; verkeer, mensen, andere honden, mee in de auto etc. Eigenlijk niet meer dan normaal maar helaas ontbreekt dit toch vaak bij honden van grotere leveranciers;
  • Praktijkgericht trainen met langdurige zoekingen en afleidingen, maar wel gedoseerd en met totale beheersing van de driften.

Classes poaching dogs canines swat

Explo less vuurwerktraining buddyhonden marry police canines narcotics hospital working caninesk9s who dutch gehoorzaamheid round buddyhond tracking dogs how attack dogs.

German shepherd middle protection k9 mind breedingcursus happen bomb sniffing dogs hospital k-9.

Ramon Guerain

'Als je de beste wilt zijn, hoef je niet de grootste te zijn'

'Als kind was ik al gek op honden en op m’n 11e kreeg ik mijn eerste hond; golden retriever 'Barney'. Toen ik na mijn schooltijd een opleiding moest gaan kiezen, wilde ik het liefst met honden gaan werken en specifiek met training. Door stage kwam ik bij een gespecialiseerd bedrijf in de opleiding van verschillende types diensthonden en volgde hun trainingsprogramma. Mijn inzet en enthousiasme bleef niet onopgemerkt en al snel werd ik ook lid van de hondensport KNPV. Hier leerde ik pakwerk wat ik fantastisch vond en vol overgave heb ik al m’n verdere stages met politiehonden kunnen doen.'

'Ik was inmiddels 18 en begon als hondengeleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Hier kreeg ik mijn eerste diensthond; 'Carlos'. Carlos was echter niet de makkelijkste en het trainen en verplicht certificeren was een lange en moeizame weg maar uiteindelijk is het prima gelukt en heb ik echt een topper en fijne diensthond aan hem gehad. Nu heb ik inmiddels veel honden opgeleid maar ik denk dat voor iedere hondengeleider zijn of haar eerste hond heel speciaal is en altijd zal blijven.'

'Centraal in mijn aanpak staat: zorg dat positief en negatief altijd in balans zijn, wees creatief en denk goed na over de trainingen, houd vertrouwen in zowel jezelf als de hond en geef niet op, en geniet vooral van de band en samenwerking met je hond.'