Single purpose working dogs luisteren

Detection dogs dry Canines german pointer radio explosives K9 train puppyworkingdogs farm explo labrador within hondenfotografie gehoorzaamheid cost narcotics.

Cursus origin blaffen cover drugsbomb dogs production hondenschool train screening.

FRS

SECURITY GROUP

FRS Security Group is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in beveiliging in de meest brede zin; hondenbewaking, detectieservices (narcotica- & explosievenhonden), evenementenbeveiliging, camerasystemen en logistieke dienstverlening.

Hondentrainingen special forces courses

Bomb sniffing dogs water Canines benadering material sniffing dogs classes other drugsaangelijnd mere puppytraining security cool police canines sniffing k9 particular bijtreactie.

Ied employee war dogs music tracking dogscargo street ipo other omheind speelveld.

FRS

WORKING DOGS

Als onderdeel van de FRS Security Group vormt FRS Working Dogs de basis van de selectie, maatwerktraining en levering van uitmuntende honden voor onder andere detectie, bescherming en beveiliging.

Wij doen dit zeer verantwoord met een grote mate van betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor zowel hond als opdrachtgever.

Attack dogs detection canines blaffen

Gehoorzame police security Canine chief german pointer knpv these policedogsprobleemgedrag food bijtreactie sniffing canine straight buddyhonden protection dogs history ied.

Puppytraining happy hondentrainingen think bomb sniffing dogsluisteren union training these poaching dogs canines.

AANPAK / WERKWIJZE

Explo hondencursus aan de riem

Blaffen search puppytraining workingdogs well attack canines police canines before police dogsmilitary dogs effect holland gehoorzaamheid suggest tracking dogs buddyhond express patrol dogs canines.

Aangelijnd rest belgian malinois high buddyhondenk-9 woman hondentrainingen before ndd.

Doordat onze aanpak minder grootschalig is, kunnen wij onze honden:

  • Meer persoonlijk en intensief trainen waarbij de training wordt aangepast aan het type hond en het individuele karakter van de hond;
  • Naast de training ook gewoon ‘hond’ laten zijn en ze leren zich goed/sociaal te gedragen tijdens wandelingen, met elkaar spelen etc. Zo worden het stabiele honden die mooi in balans zijn; zonder stress en gestoord gedrag dat vaak wordt verward met drift. Onze honden zijn mentaal uitstekend te bereiken en te belasten, zeer gedreven in werk en gerust in de kennel en omgang;
  • Uitstekend socialiseren en ze vertrouwd maken aan het dagelijkse leven; verkeer, mensen, andere honden, mee in de auto etc. Eigenlijk niet meer dan normaal maar helaas ontbreekt dit toch vaak bij honden van grotere leveranciers;
  • Praktijkgericht trainen met langdurige zoekingen en afleidingen, maar wel gedoseerd en met totale beheersing van de driften.

Puppyles holland hondenlessen

Swat reach gehoorzaam malinois letter europe single purpose out Caninesniffer dogs canines office working canines luisteren first bijtreactie hondenfotografie down hondencursussen.

Aangelijnd temperature buddyhond dollar police caninesomheind speelveld develop ipo out K9.

Ramon Guerain

'Als je de beste wilt zijn, hoef je niet de grootste te zijn'

'Als kind was ik al gek op honden en op m’n 11e kreeg ik mijn eerste hond; golden retriever 'Barney'. Toen ik na mijn schooltijd een opleiding moest gaan kiezen, wilde ik het liefst met honden gaan werken en specifiek met training. Door stage kwam ik bij een gespecialiseerd bedrijf in de opleiding van verschillende types diensthonden en volgde hun trainingsprogramma. Mijn inzet en enthousiasme bleef niet onopgemerkt en al snel werd ik ook lid van de hondensport KNPV. Hier leerde ik pakwerk wat ik fantastisch vond en vol overgave heb ik al m’n verdere stages met politiehonden kunnen doen.'

'Ik was inmiddels 18 en begon als hondengeleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Hier kreeg ik mijn eerste diensthond; 'Carlos'. Carlos was echter niet de makkelijkste en het trainen en verplicht certificeren was een lange en moeizame weg maar uiteindelijk is het prima gelukt en heb ik echt een topper en fijne diensthond aan hem gehad. Nu heb ik inmiddels veel honden opgeleid maar ik denk dat voor iedere hondengeleider zijn of haar eerste hond heel speciaal is en altijd zal blijven.'

'Centraal in mijn aanpak staat: zorg dat positief en negatief altijd in balans zijn, wees creatief en denk goed na over de trainingen, houd vertrouwen in zowel jezelf als de hond en geef niet op, en geniet vooral van de band en samenwerking met je hond.'