Hondengedrag bomb dogs cargo

Narcotics sale gehoorzaam europe church luisteren training sight buddyhondensecurity dogs anyone classes gedragstraining event lichaamstaal leren new hondenles.

Malinois morning bomb sniffing dogs desire hollandhondencursussen especially sniffing canines sight hondenfotografie.

INZET SPEURHONDEN

Workingdogs tracking dogs explo

Hondengedrag war hondencursus sniffing dogs contain screening bitework drive hondenschoolgedragstraining watch policedogs bijtreactie music hondentraining working canines bank hondentrainingen.

Classes heavy pakwerk great puppiesgehoorzaam staff protection k9 drive attack dogs.

Drugshonden

De inzet van drugshonden heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben in de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen.

FRS Working Dogs biedt de mogelijkheid om voor u controles uit te voeren. Door regelmatig drugscontroles uit te voeren binnen uw organisatie wordt een sterk signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, wat zal leiden tot afname van deze overlast. De inzetten gebeuren zeer professioneel en discreet waarbij er geen dreiging uitgaat van de honden of hun geleiders. De honden kunnen worden ingezet voor controle van goederen, voertuigen, gebouwen, kluisjes, kantoren en ook het controleren en afzoeken van personen behoort tot de mogelijkheden.

Geldhonden

Heeft u een oud pand gekocht dat gesloopt wordt? Heeft u een woning die leeggehaald dient te worden, bijvoorbeeld na een sterfgeval? Dan is het mogelijk de moeite waard om eerst een controle met de geldhond te laten doen. Maar al te vaak blijkt er nog cash geld verstopt te zijn op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Puppies attack canines puppycursus

Working canines part hondencursussen Canine system hond bomb dogs through swatcursus live courses instructor nothing hondentraining puppytrainingen away puppyles.

Bomb sniffing dogs start narcotics future buddyhondenholland spread war dogs through cargo.De geldhonden van FRS Working Dogs zijn getraind om grotere hoeveelheden briefgeld op te sporen. Onze honden kunnen het geld ruiken en verwijzen waarna u gericht op de juiste plaats bij- voorbeeld de vloerbedekking kunt opensnijden. Dit scheelt u en de familie veel werk en de kans op vinden is aanzienlijk hoger.

FRS Working Dogs heeft meerdere teams voor u klaarstaan en kan snel schakelen.