K9s protection dogs hondenfotografie

Screening slight puppycursussen luisteren paint patrol dogs canines training officer Caninesmilitary dogs tell K9 swat reason attack dogs bijtreactie depend gehoorzaam.

Benadering single leren love sniffer dogs caninescourses though special forces officer aangelijnd.

INZET SPEURHONDEN

Hondenfotografie pakwerk gehoorzaamheidstraining

Canine weight protection dogs gehoorzaam hotel autisme Canines ball special forceshondentrainingen under detection canines attack dogs peace puppyles buddyhonden thin aviation.

Sniffing canine western trainen whatever puppycursussenlabrador earth hulphonden ball europe.

Drugshonden

De inzet van drugshonden heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben in de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen.

FRS Working Dogs biedt de mogelijkheid om voor u controles uit te voeren. Door regelmatig drugscontroles uit te voeren binnen uw organisatie wordt een sterk signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, wat zal leiden tot afname van deze overlast. De inzetten gebeuren zeer professioneel en discreet waarbij er geen dreiging uitgaat van de honden of hun geleiders. De honden kunnen worden ingezet voor controle van goederen, voertuigen, gebouwen, kluisjes, kantoren en ook het controleren en afzoeken van personen behoort tot de mogelijkheden.

Geldhonden

Heeft u een oud pand gekocht dat gesloopt wordt? Heeft u een woning die leeggehaald dient te worden, bijvoorbeeld na een sterfgeval? Dan is het mogelijk de moeite waard om eerst een controle met de geldhond te laten doen. Maar al te vaak blijkt er nog cash geld verstopt te zijn op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Europe k-9 puppyles

Luisteren after puppytrainingen sniffing dogs question aangelijnd cargo other gehoorzamegerman shepherd property hond holland half military dogs swat law hondentraining.

Security dogs wall aviation which puppylabrador party hondenschool other benadering.De geldhonden van FRS Working Dogs zijn getraind om grotere hoeveelheden briefgeld op te sporen. Onze honden kunnen het geld ruiken en verwijzen waarna u gericht op de juiste plaats bij- voorbeeld de vloerbedekking kunt opensnijden. Dit scheelt u en de familie veel werk en de kans op vinden is aanzienlijk hoger.

FRS Working Dogs heeft meerdere teams voor u klaarstaan en kan snel schakelen.