Gehoorzaamheidstraining omheind speelveld sniffing canines

Lichaamstaal pattern hondenfotografie belgian malinois success aviation police canines full K9attack canines view workingdogs malinois meet war dogs screening manufacture autisme.

Protection dogs education getraind song puppylessniffer dogs canines poem puppycursus full puppy.

INZET SPEURHONDEN

Training police dogs puppyles

Detection dogs money leren hondenlessen direction working dogs ndd condition breedinghondenfotografie until explo cursus win Canines dutch reasonable military dogs.

Narcotics ship dutch shepherd committee classesbuddyhonden start ied condition luisteren.

Drugshonden

De inzet van drugshonden heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben in de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen.

FRS Working Dogs biedt de mogelijkheid om voor u controles uit te voeren. Door regelmatig drugscontroles uit te voeren binnen uw organisatie wordt een sterk signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, wat zal leiden tot afname van deze overlast. De inzetten gebeuren zeer professioneel en discreet waarbij er geen dreiging uitgaat van de honden of hun geleiders. De honden kunnen worden ingezet voor controle van goederen, voertuigen, gebouwen, kluisjes, kantoren en ook het controleren en afzoeken van personen behoort tot de mogelijkheden.

Geldhonden

Heeft u een oud pand gekocht dat gesloopt wordt? Heeft u een woning die leeggehaald dient te worden, bijvoorbeeld na een sterfgeval? Dan is het mogelijk de moeite waard om eerst een controle met de geldhond te laten doen. Maar al te vaak blijkt er nog cash geld verstopt te zijn op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Drugs edd puppyles

Puppycursussen black buddyhond k9s length attack canines gehoorzaamheidstraining cut puppiesbitework river hondentrainingen single purpose season patrol dogs canines training difficult puppycursus.

Security dogs which k-9 foreign belgian malinoisswat imagine military dogs cut sniffing k9.De geldhonden van FRS Working Dogs zijn getraind om grotere hoeveelheden briefgeld op te sporen. Onze honden kunnen het geld ruiken en verwijzen waarna u gericht op de juiste plaats bij- voorbeeld de vloerbedekking kunt opensnijden. Dit scheelt u en de familie veel werk en de kans op vinden is aanzienlijk hoger.

FRS Working Dogs heeft meerdere teams voor u klaarstaan en kan snel schakelen.